CAMIONUL CU JUCARII - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Jucarii:
Camionul cu Jucarii este un joc palpitant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa ajungeti sus pe podium ca sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi pe camion. Trebuie sa atasati remorca de camion. In remorca sunt multe jucarii si trebuie sa le duceti la destinatie. Aveti un numar minim de jucarii pe care trebuie sa le duceti la destinatie. In acest joculet veti avea nevoie de sageti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu camioane de transport si va vom aduce din ce in ce mai multe. Daca conduceti cu imprudenta si pierdeti prea multe jucarii veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Daca duceti la destinatie mai multe jucarii decat sunt necesare veti primi puncte in plus. Un scor mare va poate duce in topul jucatorilor. In acest joc trebuie sa fiti rapizi daca vreti un scor mare. Lasati-ne un comentariu sa ne spuneti ce credeti despre acest joculet cu camioane. Fiti pe faza si sunt sigur ca va veti distra de minune.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Jucarii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioanede transport, toy truck, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1055 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Jucarii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Amasonia a spus 06.05.2017

Cel mai penibil joc posibil prostii dracu , daca tot creati ceva nu va mai obositi pentru nimicuri de genul !

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info