MARIO SI SONIC MAREA BATALIE - JOCURI CU MARIO

MARIO SI SONIC MAREA BATALIE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Sonic Marea Batalie:
Mario si Sonic Marea Batalie este un super joc aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge sus pe podium acolo unde sunt doar cei mai buni jucatori din lume, acolo unde numai cei care au o super strategie pot ajunge cu succes. Categoria jocurilor cu Mario e plina de jocuri in care el ar eo rivalitate cu Sonic, un erou din desene animate. Acest joc va va pune la incercare abilitatile de strateg in lupta. In stanga veti avea baza voastra iar in dreapta baza lui Sonic. Va trebui sa trimiteti la atac trupele deoarece si Sonic le trimite pe ale lui. Trebuie sa treceti de trupele lui si sa ajungeti la baza lui. Cand reusiti sa ii distrugeti baza veti trece la nivelul urmator. In acest joc e bine sa fiti agili daca vreti sa obtineti un scor foarte mare. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Sonic si Mario si va vom aduce tot mai multe. Daca baza voastra e distrusa veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Mario se bazeaza pe voi ca il veti ajuta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Sonic Marea Batalie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario si sonic, jocuri de strategie cu mario, mario and sonic in great battle, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2017, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2142 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Sonic Marea Batalie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Sonic Marea Batalie!

Made by www.firstpixel.info