TUNINGHEAZA MASINILE GTA - JOCURI GTA

Cele mai populare JOCURI GTA

Descrierea jocului Tuningheaza Masinile GTA:
Tuningheaza Masinile GTA este cel mai nou joc din categoria masinilor, un joc atat pentru fete cat si pentru baieti. In acest joc trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa creati super masini GTA. In primul rand trebuie sa alegeti culoarea pe care sa o aiba masina. Trebuie sa alegeti o culoare care sa va placa si care sa arate super pe masina. In acest joc veti avea o super masina sport din jocurile GTA, sunt sigur ca le veti adora. In acest joc veti avea nevoie de creativitate deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Pentru a interactiona cu lucrurile din jur, pentru a va indeplini sarcinile in acest joculet veti avea nevoie doar de mouse-ul vostru, de nimic altceva. In stanga veti primi lucrurile necesare pentru a tuninga masina. Puteti sa schimbati oglinzile de la masina, puteti sa alegeti geamurile daca sa fie simple sau sa fie fumurii si asa mai departe puteti sa schimbati alte lucruri ale masinii. In acest joculet e bine sa fiti atenti la detalii deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, doar asa veti crea super masini din categoria masinutelor. Acordati-ne un like daca vreti mai multe jocuri cu tuningat si modificat masini.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tuningheaza Masinile GTA acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: gta car tuning, jocuri cu masini gta, jocuri de tuningat masini, jocuri de modificat masini, jocuri de decorat masini, jocuri gta noi, jocuri gta 2017, jocuri grand theft auto,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25070 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tuningheaza Masinile GTA, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Rughi a spus 09.03.2019

E bun

alex a spus 23.01.2018

vreau sa joc gta

florin a spus 14.08.2017

ami place

asvg a spus 13.05.2017

urt joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info