POPPY LA SPA - JOCURI CU TROLII

Cele mai populare JOCURI CU TROLII

Descrierea jocului Poppy la Spa:
Poppy la Spa e un joc creat special de echipa noastra pentru voi, toti copiii fani ai filmului Trolii. Aici o aveti in prim plan pe frumoasa Poppy care vrea sa scape de cosuri si trebuie sa o ajutati. Pentru a scapa de ele va merge la spa acolo unde voi veti lucra. Trebuie sa fiti atenti deoarece numai asa veti reusi sa o faceti pe fata sa fie frumoasa. Trebuie sa folositi mouse-ul sa interactionati cu lucrurile din jur astfel incat sa o ajutati pe fata sa fie cat mai draguta. Veti incepe cu spargerea cosurilor. In stanga veti primi ustensilele necesare. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti in acest joc, nu trebuie sa va panicati deoarece jocul are infidicatii la inceput. Vi se va spune cum sa procedati si care sunt regulile iar pe parcurs va va arata ce trebuie sa faceti si cum sa folositi ustensilele primite. Trebuie sa aplicati creme pe fata eroinei ca sa nu ii ramana semne de la cosuri. Dupa aceea trebuie sa spalati cremele de pe fata ei si sa treceti mai departe. In acest joc la final Poppy va va spune daca e multumita de modul in care a fost tratata la spa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Poppy la Spa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: poppy at spa, jocuri la spa, jocuri cu tratamente faciale, jocuri cu poppy, jocuri cu trolii 2017, jocuri cu troli, jocuri trolls,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3015 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Poppy la Spa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Poppy la Spa!

Made by www.firstpixel.info