BATAIE CU BACTERII - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Bataie cu Bacterii:
Bataie cu Bacterii este un joc palpitant aparut in categoria batailor, in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa va invingeti adversarul. Veti lupta cu niste luptatori neobisnuiti in acest joculet, cu niste bacterii. In stanga se afla bacteria verde si in dreapta se afla bacteria rosie. CEa din stanga va fi controlata cu sagetile iar cea din dreapta cu w, a, s,d. In dreapta si in stanga veti avea vietile bacteriilor. Veti pierde din viata atunci cand sunteti loviti deci fiti pe faza si evitati sa fiti loviti de cealalta bacterie. Numai cu ajutorul vostru acest joculet poate sa fie promovat astfel incat toti copiii sa afle despre existenta lui. Ca sa ne ajutati va rugam sa ne dati un simplu like sau chiar un g plus. Intr-un comentariu puteti sa va exprimati opinia despre jocurile in 2 create de echipa noastra special pentru voi. Aici aveti sansa sa va distrati cu prietenii vostri deoarece e un joc in doi jucatori. Cand sunteti gata sa incepeti meciul de lupte trebuie sa dati pe tasta space. In acest joculet din categoria luptelor trebuie sa va antrenati ca sa deveniti tot mai buni.

Instructiuni: folostii sagetile si a,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bataie cu Bacterii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu batai in 2, jocuri cu bacterii, jocuri cu lupte in 2, bacteria fighters, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5691 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bataie cu Bacterii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sofia a spus 22.05.2017

urat joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info