BATAIE CU DEGETE - JOCURI IN 2

BATAIE CU DEGETE - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Bataie cu Degete:
Bataie cu Degete este un super joculet din categoria luptelor, un joc pentru fete si pentru baieti in care va veti distra de minune. Trebuie sa luptati alaturi de un prieten in acest joculet deoarece e un joc in 2. veti incepe prin a va alege luptatorul. Veti lupta cu degetele mari de la mana in acest joculet in 2 jucatori. Trebuie sa va lasati adversarii fara viata daca vreti sa castigati meciul de lupta. In acest joculet in partea de sus veti avea vietile luptatorilor. Cand un deget ramane fara viata va pierde si va fi nevoit sa inceapa jocul de la inceput. Fiti pe faza in acest joculet din categoria luptelor si sunt sigur ca va veti descurca de minune. Puteti sa ne ajutati acordandu-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru cu lupte de degete, deoarece acest lucru ne ajuta sa il promovam mai mult pentru toti copiii ce iubesc jocurile in doi jucatori. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc.

Instructiuni: folositi a si l
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bataie cu Degete acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: thumb fighter, jocuri cu lupte in 2, jocuri cu batai in 2, jocuri in doi, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16790 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bataie cu Degete, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

cosma a spus 28.03.2018

rau

ANA a spus 03.06.2017

IMI PLACR

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info