SUPER MARIO PE INSULA FANTOMA - JOCURI CU MARIO

SUPER MARIO PE INSULA FANTOMA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario pe Insula Fantoma:
Super Mario pe Insula Fantoma este un nou joc de aventura unde veti avea parte de multe peripetii alaturi de Mario. Eroul nostru a ajuns pe o insula fantoma plina de pericole si are nevoie de ajutorul vostru sa treaca cu bine de toate obstacolele ca sa gaseasca printesa si sa o salveze din ghearele dragonului. Jocul e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. Pe masura ce treceti in niveluri superioare lucrurile se complica si dati de tot mai multe obstacole. Daca cadeti in prapastie veti pierde o viata. DAca atingeti inamici veti pierde o viata. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa evitati sa pierdeti toate vietile deoarecec daca se intampla asta veti fi nevoiti sa reincepeti tot jocul. In partea de sus puteti sa vedeti cate puncte si cate vieti aveti in acest joc cu Super mario.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario pe Insula Fantoma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: super mario star scramble 2 ghost island, jocuri cu super mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2017, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3925 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario pe Insula Fantoma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario pe Insula Fantoma!

Made by www.firstpixel.info