PISICILE SALTARETE - JOCURI CU PISICI

Cele mai populare JOCURI CU PISICI

Descrierea jocului Pisicile Saltarete:
Pisicile Saltarete este un joc palpitant in care va puteti distra de minune alaturi de prieteni si familie deoarece e un joc in 2 jucatori. Primul jucator va fi in stanga si va folosi w, a, s, d pentru a se deplasa cu pisica. Al doilea jucator va fi in terenul din dreapta si are nevoie de sageti pentru a controla pisica. Trebuie sa ajungeti cu ambele pisici la finalul traseului, sa ajungeti pe ultima platforma de sus sarind de pe una pe alta. Daca adunati de pe drum monedele e bine deoarece veti primi puncte in plus iar un scor mare va poate duce in topul jucatorilor. In acest joculet trebuie sa fiti atenti sa nu loviti inamicii de pe platforme deoarece veti fi trimisi din nou la pamant si va trebui sa incepeti de la inceput urcusul de pe o platforma pe alta. Trebuie sa fiti agili in acest joculet din categoria pisicilor. Sunt sigur ca veti da tot ce aveti mai bun pentru a termina fiecare nivel cu succes in acest joculet in 2 jucatori. Acordati-ne un like daca vreti mai multe jocuri de acest fel in categoria pisicilor si a motanilor.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pisicile Saltarete acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pisici in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri cu sarituri, jocuri cu animale in 2, jocuri cu pisici 2017, jocuri cu pisicute, jocuri cu pisici noi, jocuri cu motani,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16954 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pisicile Saltarete, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Dorinuta a spus 16.01.2018

Jocuricupisivi

Alin a spus 04.06.2017

imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info