MARIO SI LUMEA DE HARTIE - JOCURI CU MARIO

MARIO SI LUMEA DE HARTIE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Lumea de Hartie:
Mario si Lumea de Hartie este un super joc de aventura in care tot ce trebuie sa faceti este sa il ajutati pe eroul nostru sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel. Poate ca in primul nivel va fi usor deoarece nu sunt multe obstacole pe drum si nici inamici dar pe masura ce avansati numarul lor creste si va fi din ce in ce mai dificil sa va duceti aventurile la bun sfarsit. Cu sagetile stanga si dreapta va veti deplasa in acest joculet si cu z veti ataca inamicii. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti un scor mare. Veti primi puncte in plus si pentru timp si pentru lucrurile adunate de pe drum dar si pentru cati inamici distrugeti. Daca credeti ca nu puteti sa eliminati inamicii lui Mario, adica ciupercile, ar fi mai bine sa fugiti de ele. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume. Fiti pe faza in acest joculet de aventura si sunt sigur ca va veti descurca super.

Instructiuni: folositi sagetile si z pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Lumea de Hartie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: paper mario world, jocuri de aventura cu mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2017, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4591 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Lumea de Hartie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Lumea de Hartie!

Made by www.firstpixel.info