STATIA TRENURILOR - JOCURI CU TRENURI

STATIA TRENURILOR - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Statia Trenurilor:
Statia Trenurilor este un joc super pentru fete si pentru baieti, pentru copii gata de noi provocari. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet pentru a controla trenurile, locomotivele si vagoanele. Pentru a avea sansa sa obtineti un scor mare in acest joculet din categoria trenurilor trebuie sa terminati repede fiecare nivel. Veti controla in primul rand locomotiva si veti merge dupa vagoane pe care le veti trage la statie. Cand ajungeti cu ele acolo trebuie sa le desprindeti de locomotiva. Fiti atenti la indicatiile primite in primele nivele si sunt sigur ca veti invata sa jucati acest joculet si va veti descurca super. In acest joculet pe masura ce avansati apar noi provocari si va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes. Fiti pe faza si nu ezitati sa ne spuneti care a fost cel mai dificil nivel in acest joculet cu trenuri. Acordati-ne un like daca v-a placut acest joculet cu trenuri. Daca esuati trebuie sa incepeti de la inceput si sa incercati din nou nivelul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Statia Trenurilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu statii de trenuri, jocuri cu vagoane, jocuri cu locomotive, railroad shunting puzzle 2, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5361 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Statia Trenurilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Statia Trenurilor!

Made by www.firstpixel.info