CUPA MONDIALA 1 LA 1 - JOCURI FOTBAL

CUPA MONDIALA 1 LA 1 - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Cupa Mondiala 1 la 1:
Cupa Mondiala 1 la 1 este un joc nou din categoria fotbalului pentru fete si baieti, pentru toti cei ce iubesc sportul. In acest joc la inceput va veti alege tara alaturi de care veti lua parte la cupa mondiala. Aici nu e un meci normal de fotbal deoarece va fi doar un jucator in fiecare echipa si trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa dati mai multe goluri decat adversarul inainte ca meciul sa se termine. Din pacate pentru voi sunteti intr-un campionat si daca pierdeti un meci veti fi eliminati. Va sugerez sa incepeti de la inceput cu alta echipa si sunt sigur ca va veti descurca mult mai bine in acest joculet. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa si a lovi mingea in acest joc de fotbal. Aveti grija sa nu luati mai multe goluri decat luati daca vreti sa aveti sansa la titlul mondial. Puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa ne spuneti ce credeti despre joc, partile lui pozitive si partile negative. Un g plus ne poate ajuta la promovarea jocului pentru toti cei ce iubesc sportul, in special fotbalul. Dati tot ce aveti mai bun sa iesiti pe primul loc in campionat.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cupa Mondiala 1 la 1 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: world cup 1 on 1, jocuri cu cupa mondiala, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2017, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9074 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cupa Mondiala 1 la 1, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iris a spus 13.06.2017

E un joc frumos dar pierd mereu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info