DOCTORITA PLUSICA DE COLORAT - JOCURI CU DOCTORITA PLUSICA

DOCTORITA PLUSICA DE COLORAT - JOCURI CU DOCTORITA PLUSICA

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORITA PLUSICA

Descrierea jocului Doctorita Plusica de Colorat:
Doctorita Plusica de Colorat este unul dintre cele mai noi jocuri din aceasta categorie in care veti avea nevoie de indemanare dar mai ales creativitate. Scopul jocului este sa colorati cat mai frumos imaginile cu Doctorita Plusica. Acest joc se joaca cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa va alegeti modul de a colora si cu care va trebui sa colorati fiecare parte a imaginii. Veti avea 4 variante de a colora, fiecare difera ca grosime si ca stil, depinde de tine pe care vrei sa o folosesti. Sub cele 4 variante veti avea culorile pe care le veti putea folosi pentru a colora imaginile. La inceputul jocului va veti putea alege imaginea cu Doctorita Plusica pe care vreti sa o colorati.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctorita Plusica de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de indemanare, jocuri de creativitate, jocuri de imaginatie, jocuri de colorat, jocuri de pictat, jocuri cu culori, jocuri docs painting pals, jocuri cu doctorita plusica noi, jocuri cu doctorita plusica 2013, jocuri cu doctorita plusica disney channel, jocuri cu doctorita plusica si prietenii ei, jocuri cu doctorita plusica si familia ei, jocuri cu doctorita plusica la spital, jocuri cu doctorita plusica disney junior, jocuri cu doctorita plusica in romana, jocuri cu doctorita plusica gratis, jocuri disney channel, jocuri disney junior,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 97636 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctorita Plusica de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nicoleta a spus 17.04.2014

imi place jocurile cu doctorita plusica foarte cult dar si desenele

lg a spus 08.03.2014

prost jocu

fffff a spus 01.03.2014

fffd

TANIA a spus 24.02.2014

URAT

amalia a spus 23.02.2014

naspa de tot

alexandra a spus 14.02.2014

Naspaa...

cami a spus 28.01.2014

bun

luca mariana a spus 20.01.2014

imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info