FOTBAL CU CAPUL IN 2 - JOCURI FOTBAL

FOTBAL CU CAPUL IN 2 - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Fotbal cu Capul in 2:
Fotbal cu Capul in 2 este un joc palpitant pentru fete si baieti in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga meciurile de fotbal. Acest joc e mai special deoarece nu veti avea 11 jucatori in echipa ci doar unul. Cu el trebuie si sa mergeti pe teren sa dati goluri dar si sa aparati poarta. Puteti sa jucati cu calculatorul sau contra un prieten de la acelasi calculator deoarece este un joc de fotbal in 2 jucatori. Daca jucati singuri veti avea nevoie de sageti pentru deplasare si de p pentru a lovi mingea cu piciorul. Al doilea jucator va folosi w pentru a sari si a, d pentru a se deplasa. El are nevoie de space pentru a lovi mingea. Fiecare meci are un anumit timp. Incercati sa dat cat mai multe goluri, de fapt mai multe goluri decat adversarul inainte ca timpul sa se termine Trebuie sa fiti agili daca vreti un scor mare, daca vreti sa dati multe goluri ca sa castigati meciul de fotbal. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu fotbal in 2 si vom incerca sa va aducem ma multe.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal cu Capul in 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu fotbal in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri de sport in 2, sports heads football, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2017, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13099 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal cu Capul in 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fotbal cu Capul in 2!

Made by www.firstpixel.info