VANATORUL DE DRAGONI - JOCURI DE ACTIUNE

Cele mai populare JOCURI DE ACTIUNE

Descrierea jocului Vanatorul de Dragoni:
Vanatorul de Dragoni este un joc interesant in care veti porni in cautare de dragoni. Trebuie sa fiti atenti sa nu va loveasca deoarece daca se intampla asta veti pierde una din vietile pe care eroul vostru le are si daca vi se termina toate veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput ceea ce nu este un capat de lume deoarece chiar daca se intampla asta mai aveti o sansa, trebuie sa fiti perseverenti. In acest joculet trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va deplasa cu eroul de pe o portiune de pamant pe alta. Aveti trei locuri in care puteti sa va deplasati. Trebuie sa colectati monede de sus daca vreti un scor mare in acest joculet. Trebuie sa distrugeti dragonul ca sa terminati jocul cu succes. In partea de jos veti vedea cate puncte ati reusit sa adunati in acest joculet din categoria dragonilor. Acordati-ne un like daca va plac aceste jocuri personale si va vom aduce tot mai multe. Echipa noastra a facut acest joculet special pentru voi si speram sa va placa si sa doriti si mai multe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vanatorul de Dragoni acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dragoni, jocuri cu vanatori, dragon chaser, jocuri de actiune noi, jocuri de actiune 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1598 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vanatorul de Dragoni, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vanatorul de Dragoni!

Made by www.firstpixel.info