LABORATORUL LUI SIMON - JOCURI DE AVENTURA

LABORATORUL LUI SIMON - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Laboratorul lui Simon:
Laboratorul lui Simon este un joc palpitant pe care echipa noastra l-a creat special pentru voi, toti vizitatorii nostri fideli, un joc care va va pune la incercare agilitatea, atentia si spiritul de aventura. In acest joc toate aceste calitati sunt esentiale deoarece numai asa puteti sa va indepliniti obiectivul cu succes, numai asa veti ajunge cu bine la iesirea din laborator cu un cub mov. Trebuie sa fiti atenti la indicatiile primite in primele nivel deoarece asa veti sti cum sa va descurcati mai tarziu cand veti fi pe cont propriu. Trebuie sa va deplasati cu sagetile prin laborator cu acel cub. Aveti grija la obstacole si cel mai important, invatati din greseli deoarece numai asa veti reusi sa terminati orice joculet cu succes. Trebuie sa fiti agili daca vreti un scor mare. Punctele sunt importante aici deoarece va pot duce in topul jucatorilor. Acordati-ne un g plus sa promovam acest joc pentru toti pasionatii de jocuri de avetura. Acordati-ne un like daca vreti mai multe jocuri facute de noi.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Laboratorul lui Simon acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: simons lab, jocuri cu cuburi, jocuri cu simon, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1329 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Laboratorul lui Simon, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Laboratorul lui Simon!

Made by www.firstpixel.info