RACHETA INARMATA - JOCURI DE ACTIUNE

Cele mai populare JOCURI DE ACTIUNE

Descrierea jocului Racheta Inarmata:
Racheta Inarmata este un joc nou de actiune care va va pune la incercare abilitati precum agilitate, indemanare si atentie, deoarece numai asa veti reusi sa terminati cu succes orice provocare. Trebuie sa fiti agili in acest joc daca vreti sa demonstrati de ce sunteti in stare, daca vreti un scor mare, deoarece veti primi puncte in functie de cat de repede reusiti sa eliminati toate navele spatiale cu racheta voastra. Veti controla racheta cu mouse-ul cu ajutorul caruia veti zbura si veti trage. In acest joc trebuie sa fiti atenti la meteoriti deoarece daca sunteti loviti veti pierde din viata. CAnd vi se termina viata veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Incercati din nou si invatati din greseli daca vreti sa terminati jocul cu succes. Fiti pe faza in acest joc si cred ca veti reusi sa obtineti un scor bun. Trebuie sa fiti rapizi si trebuie sa fiti perseverenti daca vreti sa demonstrati de ce sunteti in stare. Va vom aduce tot mai multe jocuri personale, cred ca va vor placea.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Racheta Inarmata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rocket gun war, jocuri cu nave spatiale, jocuri cu rachete, jocuri in spatiu, jocuri de actiune noi, jocuri de actiune 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1580 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Racheta Inarmata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Racheta Inarmata!

Made by www.firstpixel.info