MARIO SI STELUTELE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Stelutele:
Mario si Stelutele este un joc super pentru fete si baieti, in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul jucatorilor. Singura cale sa reusiti acest lucru este sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel si sa adunati multe bonusuri de pe drum. Incercati sa gasiti ciuperca magica car eil va face pe Mario sa creasca. Daca loviti o ciuperca rea cand sunteti mari nu veti pierde o viata ci doar veti reveni la dimensiunea de la inceput. Daca sunteti atinsi cand sunteti normali veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. DAca vi se termina toate vietile veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput nu doar acel nivel. Adunati cat mai multe monede deoarece la 100 de monede veti primi o viata in plus. Dati tot ce aveti mai bun sa treceti de obstaocle, inamici si capcane alaturi de Super Mario in acest joc palpitant aparut pe site-ul nostru. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Super Mario si va vom aduce tot mai multe.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Stelutele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: super mario star scramble 3, jocuri cu super mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2017, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6033 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Stelutele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ana a spus 26.04.2018

frumossssss

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a spus 09.04.2018

........

antonia a spus 04.01.2018

Frumos

Bloo and The Weeknd a spus 30.07.2017

Feli & Connect-R - Cearta Arta The Motans - August Clean Bandit & Zara Larsson - Symphony

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info