COCO DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU COCO

COCO DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU COCO

Cele mai populare JOCURI CU COCO

Descrierea jocului Coco de Facut Puzzle:
Coco de Facut Puzzle este cel mai nou joc din categoria puzzleurilor in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa demonstrati cat sunteti de priceputi la puzzleuri. Trebuie sa faceti trei puzzleuri in acest joc cu Coco. Aveti in prim plan personajele din noul film de animatie de la Disney Pixar care va aparea in toamna anului curent. Veti avea in primul puzzle o imagine cu Miguel, personajul principal din film, un baiat care porneste intr-o super calatorie prin lumea mortilor sa afle adevarul despre stramosii lui si ce a provocat ura catre muzica pe care o simt toti membrii familiei sale in afara de el. Miguel iubeste muzica si vrea sa devina un mare cantaret. In acest joc veti avea nevoie de mouse sa aranjati piesele de la puzzle. Dati tot ce aveti mai bun sa faceti asta cat mai repede ca sa obtineti multe puncte in jocul acesta cu Coco. Daca vreti sa demonstrati ca sunteti mai buni decat ceilalti trebuie sa dati tot ce aveti mai bun sa ajungeti pe podium, acolo unde sunt numai cei mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coco de Facut Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: coco puzzle, jocuri puzzle cu miguel, jocuri cu miguel, jocuri cu coco 2017, jocuri cu coco disney, jocuri disney pixar,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 373 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coco de Facut Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coco de Facut Puzzle!

Made by www.firstpixel.info