COCO POTRIVIRI - JOCURI CU COCO

COCO POTRIVIRI - JOCURI CU COCO

Cele mai populare JOCURI CU COCO

Descrierea jocului Coco Potriviri:
Coco Potriviri este un joc interesant in care trebuie sa ii aratati lui HEctor cat de priceputi sunteti la potrivit diamante adunand cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se scurga. In acest joc In stanga veti avea scorul si cronometrul, in centru sunt diamantele iar in dreapta il aveti pe Hector, eroul din noul film de la Disney, coco. In joc trebuie sa mutati diamantele cu ajutorul mouse-ului. Veti schimba locul a doua diamante intre ele dand click pe ele consecutiv. Puteti sa faceti asta daca sunt unul langa altul. Trebuie sa munciti din greu in acest joculet de indemanare cu diamante pentru a aduna un numar cat mai mare de puncte deoarece cu un scor mare puteti intra in topul jucatorilor. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti din greu, sa fiti perseverenti, nu e ceva usor de reusit. Hector se bazeaza pe voi ca veti obtine un scor bun deci fiti atenti si dati tot ce aveti mai bun ca sa nu il dezamagiti. In acest joc e important sa fiti perseverenti deci nu renuntati dupa prima incercare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coco Potriviri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: coco bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri de potrivit diamante, jocuri cu potriviri, jocuri cu coco 2017, jocuri cu coco disney, jocuri disney pixar,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 535 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coco Potriviri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coco Potriviri!

Made by www.firstpixel.info