ADEVARATUL TEST AL IUBIRII - JOCURI DE FETE

ADEVARATUL TEST AL IUBIRII - JOCURI DE FETE

Cele mai populare JOCURI DE FETE

Descrierea jocului Adevaratul Test al Iubirii:
Testul Adevarat Al Iubirii este un joc interesant in care veti afla cat de mare e dragostea dintre voi si partenerii vostru. In acest joc in partea de sus in stanga veti scrie numele baiatului iar in partea dreapta veti scrie numele fetei. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest joculet. Veti avea nevoie de mouse pentru a selecta locul in care trebuie sa scrieti si apoi trebuie sa folositi literele de la tastatura pentru a scrie numele baiatului si a fetei. Dupa aceea veti da click pe butonul din mijloc ca sa calculati nivelul de dragoste dintre baiat si fata. Daca nu va iese din prima cu o fata sau un baiat nu ezitati sa incercati si cu alte nume. Sunt sigur ca va veti distra foarte bine in acest joculet cu testul dragostei. In acest joc veti primi indicatii la inceput deci fiti atenti daca vreti sa invatati regulile. Acordati-ne un like daca va place jocul si lasati-ne un comentariu cu rezultatul vostru cel mai mare. Nu numai ca veti primi procentajul de iubire ci veti primi si cateva informatii despre stadiul in care se afla relatia voastra, cum ar fi: sunteti facuti unul pentru altul.

Instructiuni: folositi mouse-ul si literele de la tastatura
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Adevaratul Test al Iubirii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the real love test, jocuri cu teste de iubire, jocuri cu teste de dragoste, jocuri cu indragostiti, jocuri de fete noi, jocuri de fete 2017, jocuri pentru fete, jocuri cu fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6460 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Adevaratul Test al Iubirii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Adevaratul Test al Iubirii!

Made by www.firstpixel.info