WELCOME TO THE WAYNE CHESTIONAR - JOCURI CU WELCOME TO THE WAYNE

WELCOME TO THE WAYNE CHESTIONAR - JOCURI CU WELCOME TO THE WAYNE

Cele mai populare JOCURI CU WELCOME TO THE WAYNE

Descrierea jocului Welcome to the Wayne Chestionar:
Welcome to the Wayne Chestionar este un joc interesant in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a termina cu succes un chestionar. Veti afla la final ce personaj din Welcome to the Wayne sunteti. Trebuie sa folositi mouse-ul sa raspundeti la mai multe intrebari iar la final veti primi imaginea cu personajul care va reprezinta si unele informatii despre lucrurile pe care le aveti un comun. Incepeti de la inceput jocul daca nu va place personajul pe care l-ati primit. Incercati sa raspundeti altfel la intrebari ca sa primiti alt personaj in acest joc din categoria jocurilor cu Welcome to the Wayne. Acordati-ne un like daca v-a placu jocul si spuneti-ne ce personaj sunteti intr-un comentariu. In chestionar trebuie sa alegeti cu ce obiect veti porni la lupta, ce replica ati avea cand ati afla de o problema si asa mai departe alte lucruri. Trebuie sa alegeti mereu raspunsul care vi se potriveste cel mai bine. In aceste jocuri cu teste de personalitate nu exista raspunsuri gresite.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Welcome to the Wayne Chestionar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu chestionare, welcome to the wayne which character are you, jocuri cu welcome to the wayne 2017, jocuri cu welcome to the wayne nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 100 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Welcome to the Wayne Chestionar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Welcome to the Wayne Chestionar!

Made by www.firstpixel.info