LOCOMOTIVA CU VAGOANE - JOCURI CU TRENURI

LOCOMOTIVA CU VAGOANE - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Locomotiva cu Vagoane:
Un nou joc cu trenuri tocmai a fost adaugat in categoria trenurilor, motiv pentru care echipa Jocuri-Friv.ro te invita sa treci la treaba si sa il joci cat mai repede pentru a ne da sfaturi cu privinta la el si de ce nu sa te experiemntezi in ceea ce inseamna conducerea marfarelor mania. Mai intai va trebui sa remorchezi vagoanele pe care le ai de locomotiva mama, dupa care sa iti incepi traseul pe intreaga cursa pe care o ai, reusind sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate, sa ajungi sa treci peste toate misiunile pe care le ai. Marfurile si obiectele pe care va trebui sa fie in deplina siguranta astfel incat sa nu le distrugi sau sa le pierzi pe traseu, sa nu iti cada din vagoane.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine trenurile pe care le ai in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Locomotiva cu Vagoane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu locomotive, jocuri cu locomotive de tras, jocuri cu locomotive de marfa, jocuri cu locomotive si vagoane, jocuri cu locomotive marfare, jocuri cu locomotive condus, jocuri cu locomotive electrice, jocuri cu locomotive vechi, jocuri cu locomotive pe aburi, jocuri cu locomotive de marfa, jocuri cu locomotive mari, jocuri cu locomotive diesel, jocuri cu marfare, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri diesel, jocuri cu trenuri electrice, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri care cara, jocuri cu trenuri de transport, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri vechi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 64211 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Locomotiva cu Vagoane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

adrian a spus 09.04.2014

foarte fain!imi place!

catalin a spus 16.01.2014

cam naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info