AFLA CINE TE URASTE - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Afla Cine te Uraste:
Afla Cine te Uraste este un joc foarte interesant in care puteti afla un lucru incredibil si anume cine va uraste. Veti scrie un nume si vi se va arata procentajul prin care acesta va uraste. O vrajitoare va va arata in globul de cristal cat la suta va uraste persoana pe care ati scris-o in partea de sus in locul special. Veti folosi literele de la tastatura pentru a scrie un nume in parea de sus. Cand terminati de scris veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia veti face click pe butonul play care va da startul. Cand dati click pe play atunci vrajitoarea isi va folosi puterile pentru a vedea in globul de cristal cat va uraste persoana respectiva. Intr-un comentariu puteti sa ne spuneti ce rezultate ati obtinut in acest joc, daca ati obtinut rezultatele pe care le-ati dorit, la care v-ati asteptat. In acest joc puteti sa va distrati foarte bine alaturi de prieteni si familie afland cine va uraste cel mai tare. Veti primi procentajul de uras si unele informatii. Incercati cu mai multe nume si comparati-le ca sa aflati cine va uraste si cine nu.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Afla Cine te Uraste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hateri, jocuri cu teste de ura, jocuri cu calculatoare de ura, who hates me, jocuri kizi noi, jocuri kizi 2017, jocuri kizi 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2877 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Afla Cine te Uraste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Afla Cine te Uraste!

Made by www.firstpixel.info