GTA MINECRAFT - JOCURI GTA

GTA MINECRAFT - JOCURI GTA

Cele mai populare JOCURI GTA

Descrierea jocului GTA Minecraft:
GTA Minecraft este un joc in care trebuie sa dati dovada de atentie si precizie. Veti avea nevoie de mouse sa trageti cu arma in acest joculet GTA. In acest joc veti avea nevoie de w, a, s, d pentru a va deplasa. Daca sunteti fani ai jocurilor gta sunt sigur ca veti indragi acest joc 3D aparut pe site-ul nostru in exclusivitate. Personajele din joc sunt caractere din Mnecraft deci si fanii minecraft vor iubi acest joc. In fiecare misiune trebuie sa eliminati un anumit numar de inamici. Inamicii apar peste tot deci trebuie sa aveti reflexe foarte bune, sa fiti rapizi ca sa ii distrugeti. Jocul e putin mai simplu in primele nivele dar nu trebuie sa subestimati dificultatea acestuia, deoarece asa e facut ca sa va dea sansa sa va obisnuiti cu butoanele si sa invatati regulile. Pe masura ce treceti in nivele superioare misiunile sunt din ce in ce mai complicate. Dati tot ce aveti mai bun in aceste jocuri pentru a obtine un scor mare, pentru a avea sansa sa demonstrati ca puteti fi unul din cei mai buni.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare si mouse-ul pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului GTA Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: minecraft grand theft auto, jocuri cu impuscaturi minecfrat, jocuri gta cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri minecraft 3d, jocuri gta 3d, jocuri gta noi, jocuri gta 2017, jocuri grand theft auto,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9781 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre GTA Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul GTA Minecraft!

Made by www.firstpixel.info