MAL VS UMA - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Mal vs Uma:
Mal vs Uma este un joc interesant in care trebuie sa dati dovada de atentie indemanare si mai ales agilitate. Pentru a avea sansa sa va duceti la bun sfarsit sarcinile in acest nou joculet aparut pe site-ul nostru trebuie sa dati dovada de calitatile prezentate mai sus de echipa noastra. Trebuie sa alegeti la inceput alaturi de ce eroina veti alerga, Mal sau uma. Ambele au aparut in filmul Descendentii de la Disney Channel. Sunt sigur ca le stiti pe fete si va veti distra de minune alaturi de ele in acest joculet aparut in exclusivitate la noi pe site. In joc veti da tot ce aveti mai bun sa ajungeti departe cu eroina, sa evitati obstacolele si sa adunati un scor cat mai mare deoarece punctele au un rol important, va pot duce in top acolo unde sunt doar cei mai buni. Daca nu va iese un scor prea mare din prima alaturi de Mal puteti sa incercati din nou, de data asta cu Uma si cine stie poate va veti descurca mult mai bine, va vor creste sansele sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mal vs Uma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mal, jocuri cu uma, jocuri de alergat, jocuri cu descendentii 2017, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47883 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mal vs Uma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dragos a spus 16.12.2017

nu e bun de niciun ban

alisa a spus 27.10.2017

imi place foarte mult acest joc lam gasit pe telefon cand cautam jocuri noi am dat de iel si lam scris pe calculator.

stefan a spus 26.09.2017

cool bos

dcdvf a spus 22.09.2017

ce s

Sunset_girl9 a spus 15.09.2017

Este cel mai tare joc pe care la-m jucat!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info