PANTERA ROZ IN OCEAN - JOCURI CU PANTERA ROZ

PANTERA ROZ IN OCEAN - JOCURI CU PANTERA ROZ

Cele mai populare JOCURI CU PANTERA ROZ

Descrierea jocului Pantera Roz in Ocean:
Unul dintre cele mai frumoase jocuri de aventura cu Rozalie Pantera in care va trebui sa inveti sa conduci cat mai bine noile navete subacvatice asemanatoare cu un submarin pe care va trebui sa le conduci si alaturi de acestea sa castigi cat mai multe nivele de dificultate. Prietenii Panterei Roz sunt foarte incantati de cursele care tocmai au inceput, motiv pentru care Aardvark, un prieten al Panterei Roz care este mereu ingrijorat de faptul ca nimeni nu il place din grupul acesta, a pornit cu o mare viteza spre sfarsitul cursei. Big Nose este un alt prieten al animalului roz care se chinuie in noul joc sa castige din ce in ce mai multe nivele de dificultate deoarece doar asa poate ajunge in fruntea clasamentului jucatorilor. Doctorul Roz nu se lasa la intrecerea subacvatica si isi confectioneaza o barca, un vapor foarte mare cu care incearca sa castige toate cursele si intrecerile la care concurezi. Incearca sa castigi din ce in ce mai multe probe pentru a ajunge in fruntea clasamentului cat mai repede si a deveni un prieten solid al Panterei Roz.

Instructiuni: de la click stanga va trebui sa pornesti motorul si sa conduci submarinul Panterei Roz cat mai repede in cursa pe care ti-o oferim din categoria de jocuri cu pantera roz.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pantera Roz in Ocean acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pantera roz in ocean, jocuri cu pantera roz cu submarinul, jocuri cu pantera roz intrecere, jocuri cu pantera roz curse, jocuri cu pantera roz frumoase, jocuri cu pantera roz pentru copii, jocuri cu pantera roz si big nose, jocuri cu pantera roz si aardvark, jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri cu pantera roz gratis, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz 2013, jocuri cu pantera roz boomerang, jocuri cu animale 2013, jocuri cu animale, jocuri de aventura, curse, friv, jocuri cu pantera roz,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 68086 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pantera Roz in Ocean, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

antonina a spus 21.02.2016

Nu se incarca

sami a spus 20.02.2015

asai iulia

lyo a spus 24.03.2014

naspa

marius a spus 20.03.2014

Puțin frumos

iulia a spus 21.02.2014

este o porcarie jocul asta. sa nu va jucati eu sunt violetta.puteti sami dati un mesaj acum repede

David Shi Cam Atat a spus 29.01.2014

Putin misto.

criss a spus 12.01.2014

este umpic mistoo lk;kj;bl;

edi a spus 09.01.2014

afost bun

Valentyn a spus 02.01.2014

mostooooooooooooo tareeeeeeeee

alin a spus 31.12.2013

misto

alin a spus 31.12.2013

naspa

? a spus 20.12.2013

jocuri urate

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info