CAINELE PAT DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE PAT

CAINELE PAT DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE PAT

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE PAT

Descrierea jocului Cainele Pat de Memorie:
Cainele Pat de Memorie este un joc care va va testa memoria deoarece aveti de gasit perechiile de carti. E destul de greu deoarece sunt multe carti dar cu putina atentie cred ca veti face fata aprovocarilor. In acest joc cu mouse-ul veti cauta perechiile intorcand cate doua carti. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti un scor bun, sa vreti sa ajungeti in topul jucatorilor. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, cea mai mare greseala ar fi sa renuntati. Trebuie sa fiti perseverenti, sa incercati de mai multe ori pentru a reusi sa va faceti remarcati in fata celorlalti. In acest joc aveti sansa sa vedeti multe imagini din noul serial de la Teletoon numit Cainele Pat. Trebuie sa fiti atenti si sa aveti o memorie super buna ca sa obtineti rezultate bune. O veti vedea in imagini pe Lola. In alte imagini apare si cainele Pat dar si alte personaje din noul serial de desene animate. acordati-ne un g plus sa promovam jocul pentru toti fanii serialului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Pat de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: pat the dog memory, jocuri de memorie, jocuri cu cainele pat 2017, jocuri cu cainele pat teletoon, jocuri teletoon, jocuri pat the dog,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 643 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Pat de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Pat de Memorie!

Made by www.firstpixel.info