EXTRATERESTRI VS ZOMBI - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Extraterestri vs Zombi:
Extraterestri vs Zombi este un joc in care trebuie sa dati tot ce avet mai bun pentru a distruge mai multi extraterestri decat adversarul vostru care poate sa fie un membru al familiei sau unul din prietenii vostri. In acest joculet primul jucator va folosi sagetile stanga si dreapta pentru a pilota nava extraterestra si space pentru a trage cu proiectile de foc in zombi de la sol ca sa ii distruga. Al doilea jucator are nevoie de a si d pentru deplasare si de v pentru atac. Trebuie sa fiti rapizi in acest joc daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. Veti avea nevoie de agilitate in acest joc daca vreti sa eliminati cat mai multi zombi inainte ca timpul sa se termine. Un scor foarte bun va poate duce in topul celor mai buni jucatori din lume. Nu uitati sa ne acordati un like daca va place acest joc oferit de site-ul nostru. Daca vedem ca va place va vom aduce mai multe de acest fel. Puteti sa ne lasati si un comentariu sa ne spuneti cel mai bun scor al vostru in acest joc cu extraterestri si zombi.

Instructiuni: Primul jucator va folosi sagetile pentru a pilota nava si space pentru atac iar al doilea va folosi w,a,s,d pentru deplasare si v pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Extraterestri vs Zombi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de actiune in 2, jocuri cu zombi in 2, jocuri cu nave spatiale, jocuri cu extraerestri, aliens burning zombies, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13486 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Extraterestri vs Zombi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lina denisa a spus 05.06.2018

frumos

vlada a spus 03.03.2018

ce inseamna ''vtgf cfd g gv vh''

marian a spus 17.08.2017

vtgf cfd g gv vh

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info