CALUTUL DE INGRIJIT SI CALARIT - JOCURI CU CAI

CALUTUL DE INGRIJIT SI CALARIT - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Calutul de Ingrijit si Calarit:
Calutul de Ingrijit si Calarit este un joc interesant pentru toate fetele si toti baietii care iubesc animalele. In acest joc veti avea nevoie de mouse sa interactionati cu animalutul, sa aveti grija de ei. In acest joculet e important sa fiti atenti si la indicatiile primite. VEti primi ajutor de la o fata, adica ea va va spune ce aveti de facut si va va aduce toate ustensilele de care aveti nevoie. Daca sunteti atenti veti termina mai repede acest joculet din categoria animalelor. In acest joc in stanga sunt ustensilele de care aveti nevoie pentru a spala calul: apa, perie, burete si asa mai departe. CAnd terminati va trebui sa stergeti calul si sa il pieptanati. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti in acest joc, nu trebuie sa va panicati deoarece jocul are infidicatii la inceput. Vi se va spune cum sa procedati si care sunt regulile iar pe parcurs va va arata ce trebuie sa faceti si cum sa folositi ustensilele primite.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Calutul de Ingrijit si Calarit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de ingrijit cai, horse caring and riding, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2017, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4867 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Calutul de Ingrijit si Calarit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Calutul de Ingrijit si Calarit!

Made by www.firstpixel.info