PROVOCAREA FOTBALISTILOR - JOCURI CU UNSPREZECE

PROVOCAREA FOTBALISTILOR - JOCURI CU UNSPREZECE

Cele mai populare JOCURI CU UNSPREZECE

Descrierea jocului Provocarea Fotbalistilor:
Provocarea Fotbalistilor este un joc super pentru fete si baieti in care trebuie sa dati dovada de agilitate si un spirit de competitie bine dezvoltat. Pentru a avea sansa sa va duceti la bun sfarsit sarcinile in acest nou joculet aparut pe site-ul nostru trebuie sa dati dovada de calitatile prezentate mai sus de echipa noastra. In noul joculet cu Gabo, eroul din serialul unsprezece, Veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa la stanga si la dreapta si pentru a sari. Aveti nevoie de z pentru a sari cu eroul. Gabo are nevoie de voi pentru a castiga toate meciurile deci dati tot ce aveti mai bun ca sa nu il lasati la greu. In acest joculet trebuie sa fiti pe faza deoarece numai asa puteti sa demonstrati de ce sunteti in stare. Trebuie sa dati goluri ca sa castigati, sa aveti mai multe goluri decat adversarul. Pe masura ce avansati veti da de adversari tot mai buni pe care va fi din ce in ce mai dificil sa ii invingeti. In parte de sus e cronometrul. Cand se termina, cel cu scor mai mare va castiga. In acest joculet e bine sa fiti agili si competitivi daca vreti sa castigati.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si z pentru a lovi mingea
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Provocarea Fotbalistilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu garbiel moreti, jocuri cu gabo jocuri cu unsprezece 2017, jocuri cu unsprezece disney channel, jocuri cu 11,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4292 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Provocarea Fotbalistilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Damian a spus 14.06.2018

e normal

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info