POTRIVIRI CU EMOJI - JOCURI CU FILMUL EMOTICOANELOR

POTRIVIRI CU EMOJI - JOCURI CU FILMUL EMOTICOANELOR

Cele mai populare JOCURI CU FILMUL EMOTICOANELOR

Descrierea jocului Potriviri cu Emoji:
Potriviri cu Emoji e un joc interesant in care tot ce trebuie sa faceti este sa potriviti emoticoanele. Ca sa faceti asta aveti nevoie de mouse sa dati click pe grupurile de cel putin trei emoji la fel. In fiecare nivel trebuie sa eliminati un anumit numar de emoticoane de diferite feluri. In primul nivel aveti de eliminat cinci emoticoane cu palma, cinci emoticoane cu par, cinci emoticoane cu zambet. DAca reusiti sa faceti asta folosind un anumit numar de miscari veti trece la nivelul doi unde apar noi provocari. Fiti pe faza si cred ca va veti descurca super in acest joculet. Daca se termina miscarile veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Numai cu ajutorul vostru acest joculet poate sa fie promovat astfel incat toti copiii sa afle despre existenta lui. Ca sa ne ajutati va rugam sa ne dati un simplu like sau chiar un g plus. Intr-un comentariu puteti sa va exprimati opinia despre emoji filmul, o noua productie super aparuta anul acesta. In joc trebuie sa fiti agili si sa aveti un spirit de observatie bine dezvoltat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Potriviri cu Emoji acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu emoji filmul, jocuri cu potriviri, the emoji match drop, jocuri cu filmul emoticoanelor 2017, jocuri cu emoticoane, jocuri cu emojimovie, jocuri cu emojimovie 2017,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1773 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Potriviri cu Emoji, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Potriviri cu Emoji!

Made by www.firstpixel.info