Baiatul Foc si Fata Apa 1

📅24.02.2020, jucat de: 984119 ori, voturi: 4117

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Foc si Fata Apa 1?

Baiatul Foc si Fata Apa Intai este primul joc din seria Foc si Apa in care vei face cunostinta cu cele mai indragite personaje in prima lor misiune "The Forest Temple" - Templul din Padure.
De la bun inceput va trebui sa sti ca acest joc este unul in doi jucatori, pe care ti-l recomandam sa-l joci impreuna cu un prieten, un frate sau chiar cu sora ta astfel incat sa reusesti sa-l termini mai repede. In cazul in care vrei sa il joci de unul singur va trebui sa te mia repede si cu o atentie mai mare astfel incat sa treci prin toate misiunile pe care le ai cu o viteza uimitoare.

Pentru inceput va trebui sa sti ca baiatul de foc este singurul personaj care poate sa traverseze padurea fara a murii in cazul in care trece printr-o balta de lava sau un foc, iar fata de apa este singura care poate sa treaca fara nici o problema printr-un lac, fara a se distruge. Al doilea lucru important este faptul ca atat baiatul de foc cat si fata de apa va trebui sa colectioneze puncte bonus care sunt formate din diamante albastre si diamante rosii pentru a reusi sa ajungi cu bine la portile de la finalul jocului.

Pe parcursul jocului va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa pornesti diferitele mecanisme din joc astfel incat sa urci, sa cobori, sa aduni toate punctele bonus si in cele din urma sa ajungi la cele doua usi ale jocului care te va duce in noua misiune de fiecare data. In cazul in care ai uitat sa aduni un diamant sau nu ai reusi sa aduni un diamant, va trebui sa sti ca trebuie sa te intorci dupa el, deoarece nu vei reusi sa deschizi usile pana nu aduni toate punctele puse in joc.

Ceea ce este diferit in templul din padure este faptul ca din cand in cand vei intalni locuri cu substante radioactive, de culoare verde deschiz, chiar fosforescente, unde ambii frati vor murii in cazul in care calca in ele. Al doile lucru diferit este faptul ca vei avea la indemana tot felul de parghii si pietre pe care poti sa le tragi, sa le impingi astfel incat sa treci peste fiecare obstacol pe care il ai.

Baiatul Foc si Fata Apa 1

Cum se joaca Baiatul Foc si Fata Apa 1?

cu sagetile va trebui sa controlezi fata de apa 1, iar de la tastele W,A,S,D va trebui sa sari si sa controlezi miscarile baiatului de foc ce este in flacari in noul joc Baiatul de Foc si Fata de Apa 1.