Baiatul Foc si Fata Apa 2

📅25.02.2020, jucat de: 1000628 ori, voturi: 5183

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Foc si Fata Apa 2?

Foc si Apa 2 este noul joc cu Fireboy and Watergirl in care vei face cunostinta cu o noua lume: o lume plina de oglinzi, asa numita "Temple Light" - Templul Luminilor.
Pentru inceput va trebui sa te acomodezi cu ideea ca vei intra printr-o parte si vei iesi prin cealalta parte, insa nici o data nu vei reusi sa afli din prima care iesire este cea corecta, corelata cu prima intrare. In nou joc va trebui sa te obisnuiesti cu manele care vor fii de mare ajutor pentru tine, deoarece te vor tine in viata, schimband mereu fluxul de intrare in oglinzi cu fluxul de iesire din oglinzi.


Linia jocului este una destul de simpla: un fascicul de lumina, un laser, va fii pornit, iar acest laser va reflecta si refracta prin toate obiectele pe care le intalneste in cale; Tu va trebui sa pornesti anumite mecanisme astfel incat sa deschizi usile sau sa inchizi portile nivelelor unde baiatul de foc si fata de apa vor incerca sa se deplaseze. Un lucru important este sa reusesti sa colectionezi mereu diamantele albastre si safirele rosii, fiecare obiect pretios cu player-ul potrivit.

Consider ca nu mai este nevoie sa amintim faptul ca baiatul de foc are capacitatea de a traversa raul de lava, iar fata de apa are capacitatea de a trece prin lacurile de apa fara a murii, insa daca schimbi rolurile celor doi, acestia isi vor pierde viata. Incearca sa termini cat mai repede fiecare misiune pe care o ai astfel incat sa ajungi cat mai repede la finalul jocului pentru a ne demonstra tuturor cat de priceput si adaptat esti la noua versiune a acestui joc. Dupa ce reusesti sa ajungi la usa colorata corespunzator cu fiecare dintre cei doi prieteni ai nostri, va trebui sa incepi noul nivel care este din ce in ce mai dificil pana la finalul jocului.

Baiatul Foc si Fata Apa 2

Cum se joaca Baiatul Foc si Fata Apa 2?

cu sagetile va trebui sa gasesti diferite solutii astfel incat sa reusesti sa treci peste toate misiunile pe care le ai si in acest fel sa treci de diferitele misiuni greu de controlat in noile misiuni dificile.