CAINELE PAT CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE PAT

CAINELE PAT CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU CAINELE PAT

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE PAT

Descrierea jocului Cainele Pat Carti de Memorie:
Cainele Pat Carti de Memorie este un joc super pentru fete si baieti in care trebuie sa dati dovada de atentie si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes si anume pentru a gasi perechiile de carti intr-un timp cat mai scurt in fiecare nivel, deoarece gasit repede perechiile veti aduna un scor mai mare iar punctele sunt foarte importante in acest joculet din categoria cainelui Pat, deoarece va pot duce sus pe podium acolo unde sunt doar cei mai buni jucatori din lume care au muncit din greu sa ajunga acolo. In acest joculet din categoria jocurilor de indemanare veti avea nevoie de mouse pentru a cauta perechiile de carti. Trebuie sa dati click pe carti sa le intoarceti doua cate doua ca sa vedeti daca sunt la fel sau nu. Aveti pe carti imagini cu personajele voastre preferate. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu in care sa va exprimati opinia despre cele experimentate in acest joc din categoria jocurilor de indemanare. Nu uitati ca puteti sa incercati din nou daca nu va iese din prima.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Pat Carti de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, pat the dog memory, jocuri cu cainele pat 2017, jocuri cu cainele pat teletoon, jocuri teletoon, jocuri pat the dog,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 617 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Pat Carti de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Pat Carti de Memorie!

Made by www.firstpixel.info