MIA MACHIAJ REAL - JOCURI TALKING FRIENDS

MIA MACHIAJ REAL - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Mia Machiaj Real:
Mia Machiaj Real este numele celui mai nou joc pentru fete de pe site-ul nostru, un joc gratuit pe care suntem siguri ca o sa il jucati cu cea mai mare placere, deoarce acesta face parte din categoria de jocuri cu Talking Friends. Acesta este un joc in care o sa va intalniti alaturi de Mia, care dupa cum zice si titlul, are nevoie de un machiaj real. Mia este o pisiciuta, insa ea este extrem de cocheta si de eleganta, iar astazi isi doreste sa devina mai frumoasa ca niciodata. Mia este cea mai buna prietena a lui Angela, astfel ca trebuie sa faceti o treaba foarte buna pentru ca diferite alte jocuri frumoase cu Talking Friends sa apara pe site-ul nostru. In acest joc, trebuie ca alaturi de Mia sa gasiti machiaje moderne, frumoase si cat mai colorate, astfel ea va fi extrem de frumoasa si va deveni cea mai moderna pisica de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde multe alte noi jocuri cu Talking Friends va asteapta sa le jucati impreuna. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mia Machiaj Real acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking friends cu mia, jocuri noi cu mia, jocuri cu pisica mia de machiat, jocuri cu mia machiaj real, mia real makeover,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1112 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mia Machiaj Real, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mia Machiaj Real!

Made by www.firstpixel.info