INGRIJITI CATELUL BEAGLE - JOCURI CU ANIMALE

INGRIJITI CATELUL BEAGLE - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Ingrijiti Catelul Beagle:
Catelusii de pe site-ul nostru ajung sa se imbolnaveasca foarte des, astfel ca astazi am adus pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Doctori, in care aveti ocazia sa deveniti primul veterinar de pe site-ul nostru. In acest joc, un catelus din rasa Beagle s-a imbolnavit, iar astazi acesta vine pe site-ul nostru deoarece vrem ca el sa se simta din ce in ce mai bine. Voi dragi copii trebuie sa il ingrijiti pe acest catelus Beagle, astfel incat sa va dati seama in cel mai scurt timp care este boala de care sufera si sa fiti siguri ca puteti sa il ajutati sa ia medicamentele de care are nevoie. Trebuie sa folositi tratamente speciale pentru rasa Beagle, astfel acest catelus se va simti cat mai bine, iar daca este nevoie trebuie sa il operati, iar noi suntem siguri ca acest catelus Beagle se va intoarce pe site-ul nostru jocuri-friv.ro alaturi de foarte multe alte noi jocuri cu Animale. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ingrijiti Catelul Beagle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu caini, jocuri cu animale cu doctori, jocuri cu veterinari, jocuri 2017 cu doctori de animale, jocuri cu beagle la doctor ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1789 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ingrijiti Catelul Beagle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ingrijiti Catelul Beagle!

Made by www.firstpixel.info