SOFIA CU AMBER SI JASMES - JOCURI CU SOFIA

SOFIA CU AMBER SI JASMES - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului Sofia cu Amber si Jasmes:
Sunteti pregatiti sa va reintalniti alaturi de personajele voastre preferate? Deoarece dragi copii am adus pentru voi astazi un nou joc online din categoria de jocuri cu Sofia Intai. In acest joc, voi trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece acesta este un joc puzzle, in care o sa va intalniti alaturi de Sofia, Amber si James. Acesti trei prieteni vin pe site-ul nostru alaturi de un super joc puzzle, pe care voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa il terminati in cel mai scurt timp, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti ca pana la final, sa acumulati cat mai multe puncte. Sofia, Amber si James sunt nerabdatori sa va revada, astfel ca trebuie sa terminati de rezolvat acest joc puzzle, pentru a fi siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte, iar noi vom continua sa pregatim astfel de jocuri interesante si distractive. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofia cu Amber si Jasmes acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sofia intai, jocuri puzzle cu sofia intai, jocuri 2017 cu sofia intai, jocuri pentru copii cu sofia intai, jocuri cu sofia si amber,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1196 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofia cu Amber si Jasmes, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Sofia cu Amber si Jasmes!

Made by www.firstpixel.info