DIABOLIC IN SUPERMARKET - JOCURI MINECRAFT

DIABOLIC IN SUPERMARKET - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Diabolic in Supermarket:
Va asteptam din nou aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi o gramada de jocuri interesante. Astazi, va astepam alaturi de un super joc Minecraft, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. In acest joc Minecraft, voi dragi copii o sa fiti un mic dragusor, iar misiunea voastra va fi sa reusiti sa sa faceti ca un intreg supermarket Minecraft sa fie rau. In acest joc, trebuie sa fiti rapizi si sa fiti siguri ca puteti sa transformati toti clientii in dragusori rosii. Clientii buni pot transforma clientii dragusor, astfel ca va trebui sa va asigrati ca intreg supermarketul Minecraft va fi complet, iar noi suntem siguri ca o sa reusiti sa acumulati foarte multe puncte si sa vedeti diferite alte jocuri online Minecraft aici pe site-ul nostru si pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Diabolic in Supermarket acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri minecraft online, jocuri 2017 minecraft, jocuri pentru copii minecraft, jocui gratis minecraft, jocuri minecraft in supermarket,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1141 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Diabolic in Supermarket, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Diabolic in Supermarket!

Made by www.firstpixel.info