PISICUTA MACHIAJ DE PLAJA - JOCURI TALKING FRIENDS

PISICUTA MACHIAJ DE PLAJA - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Pisicuta Machiaj de Plaja:
Site-ul nostru este plin cu cele mai noi si cele mai interesante jocuri online, astfel ca dragi copii nu este de mirare ca personajele se intorc din ce in ce mai des. Astazi, am pregatit pentru voi un super joc online din categoria de jocuri cu Talking Friends, un joc asadar cu Animale, in care o sa va intalniti alaturi de Talking Angela. Ea este iubita lui Talking Tom, personajul principal al categoriei de jocuri cu Talking Friends. Astazi, Angela isi doreste sa mearga pe plaja, unde isi doreste sa fie cea mai frumoasa pisicuta din lumea Talking Friends, astfel ca va avea nevoie de ajutorul vostru. Pe langa cremele de protectie solara, Angela va avea nevoie de unul dintre cele mai interesante si cele mai frumoase machiaje de plaja la care va puteti gandi. Acest machiaj de plaja pentru Talking Angela trebuie sa fie colorat, astfel ca paleta noastra de culori in machiaje va fi una extrem de diversa, iar voi o sa reusiti sa vedeti cum noi jocuri cu Talking Friends cu Angela si Tom vor aparea in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pisicuta Machiaj de Plaja acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu talking friends, jocuri noi cu talking friends, jocuri de fete cu talking friends, jocuri 2017 cu talking angela, jocuri cu angela machiaj de plaja,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1608 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pisicuta Machiaj de Plaja, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pisicuta Machiaj de Plaja!

Made by www.firstpixel.info