Baiatul Foc si Fata Apa 5

📅29.02.2020, jucat de: 519511 ori, voturi: 2219

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Baiatul Foc si Fata Apa 5?

Foc si Apa 5 este ultima misiune pe care baiatul de foc si fata de apa o vor traversa. In partea a cincea a celebrului joc, asa numitul "Elements" este inspirat din toate cele 4 nivele anterioare. 

Dupa cum poti sa vezi, prima schimbare pe care o ai in noua misiune este chiar meniul jocului, care nu este ramificat cum erai obisnuit, ci de data aceasta este intr-un meniu fluid in care vei putea alege sa joci in diferitelele temple pe care le-ai incercat deja: Templul din Padure, Templul de Lumina, Templul de Gheata, Templul de Cristal pe care le cunosti cu siguranta; in cazul in care nu le-ai jucat pana acum, te indrumam sa le incerci acum.

In noua misiune a elementelor va trebui sa te inveti si cu cateva activitate diferite, nivele pe care va trebui sa le intelegi mai presus de tot pentru a reusi sa le termini in cele din urma. Acestea sunt: padurea, focul, apa, lumina, vantul, cristalul; fiecare dintre acestea sunt special gandite astfel incat atat baiatul de foc cat si fata de apa sa fie avantajati si dezavantajati in functie de templul in care se afla. 

Ultima misiune a celor doi este intradevar foarte complicata si complexa, insa in cazul in care esti un impatimit al acestor jocuri vei reusi sa deblochezi toate nivelele de dificultate. Actiunea jocului ramane la fel, in functie de templul in care esti va trebui sa aduni diamantele colorate in albastru si in rosu astfel incat sa reusesti sa deblochezi usile de la finalul jocului care te vor transfera in noua misiune.

In cazul in care nu reusesti sa treci peste una dintre misiunile pe care le ai, nu iti dai seama cum functioneaza un mecanism, va trebui sa urmaresti filmuletul pe care ti l-am pus la dispozitie, asa numitele Game Walkthrough.

Baiatul Foc si Fata Apa 5

Cum se joaca Baiatul Foc si Fata Apa 5?

cu sagetile va trebui sa gasesti diferite solutii astfel incat sa reusesti sa treci peste toate misiunile pe care le ai si in acest fel sa treci de diferitele misiuni greu de controlat in noile misiuni dificile.