VAMPIRINA UNESTE MONSTRII - JOCURI CU VAMPIRINA

VAMPIRINA UNESTE MONSTRII - JOCURI CU VAMPIRINA

Cele mai populare JOCURI CU VAMPIRINA

Descrierea jocului Vampirina Uneste Monstrii:
Am reusit astazi dragi copii sa aducem pentru voi un super joc online extrem de interesant si de atrgator pe care sa il jucati cu prietenii vostri. Acesta este un joc Bejeweled special, in primul rand deoarece face parte din categoria de jocuri cu Vampirina si in al doilea rand ca regulile sunt diferite si cel mai important ca piesele sunt extrem de atragatoare. Vampirina pregateste acest joc online cu monstrii, in care o sa vedeti foarte multe iconite, iar folosind mouse-ul, voi trebuie sa conectati cat mai multe imagini cu acelasi monstru dintr-o incercare, astfel o sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc cu Vampirina si monstrii este un joc cu foarte multe nivele, astfel ca trebuie sa terminati fiecare nivel in cel mai scurt timp si din cat mai putine incercari pentru a reusi sa aveti cat mai multe puncte si sa reusiti sa terminati acest joc alaturi de Vampirina, care este nerabdatoare sa se intoarca aici pe site-ul nostru cu foarte multe alte astfel de jocuri interesante. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vampirina Uneste Monstrii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu vampirina, jocuri de fete cu vampirina, jocuri pentru copii cu vampirina, jocuri bejeweled cu vampirina, jocuri cu vampirina cu monstrii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4444 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vampirina Uneste Monstrii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vampirina Uneste Monstrii!

Made by www.firstpixel.info