LOVITURA LIDERILOR - JOCURI 3D

LOVITURA LIDERILOR - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Lovitura Liderilor:
Stim cat de mult va plac jocurile online 3D, astfel ca dragi copii am adus pentru voi astazi un nou joc online 3D in care o sa va intalniti cu foarte multe personaje cunoscute, precum Barack Obama, Donald Trump sau Vladimir Putin. Acesta este un joc numit Lovitura Liderilor, in care dragi copii o sa trebuiasca sa fiti extrem de bine pregatiti, deoarece acesta este un joc cu razboi, in care va trebui sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte si sa reusiti sa restabiliti pacea in lume. Nu o sa fie deloc usor, insa dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa ajutati fiecare personaj pe care il alegeti sa termine aceasta aventura 3D de baieti cu cat mai multe puncte acumulate si asta inseamna ca trebuie sa trageti cu arma in cat mai multe dintre tintele din acest joc online 3D cu impuscaturi. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI SI MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lovitura Liderilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti 3d, jocuri online 3d, jocuri de aventura 3d, jocuri de baieti de aventura, jocuri cu impuscaturi 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 477 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lovitura Liderilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lovitura Liderilor!

Made by www.firstpixel.info