BOUNZY ONLINE - JOCURI DE INDEMANARE

BOUNZY ONLINE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Bounzy Online:
Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde am adus pentru voi un nou joc online extrem de interesant si de distractiv in care o sa aveti ocazia sa va aratati indemanarea. In acest joc voi dragi copii trebuie sa fiti extrem de atenti, deoarece folosind MOUSE-ul. voi dragi copii trebuie sa il ajutati pe vrajitorul batran sa treaca foarte repede peste toate obstacolele din acest joc si sa reuseasca sa distrugeti toate obiectele din acest joc, ceea ce nu o sa fie deloc usor de realizat, deoarece acestea vor fi aruncate in directii opuse in fata voastra, iar voi trebuie sa fiti siguri ca puteti sa terminati fiecare nivel, deoarece voi trebuie sa reusiti sa impingeti cu ajutorul vrajitorului batran cat mai multe bule colorate, care vor distruge obiectele si cuferele pe care trebuie sa le colectati, ia noi suntem convinsi ca o sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri distractive de Indemanare o sa apara aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bounzy Online acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti, jocuri online de baieti, jocuri gratis de baieti, jocuri pentru copii de baieti, jocuri 2017 de indemanare, jocuri pentru copii de indemanare ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 122 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bounzy Online, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bounzy Online!

Made by www.firstpixel.info