BETHOVEN 15 - JOCURI DE INDEMANARE

BETHOVEN 15 - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Bethoven 15:
Bethoven 15 este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, un joc gratuit muzical, in care o sa va distrati jucand alaturi de personajele voastre preferate. Bethoven este unul dintre cei mai mari compozitori de muzica din lume, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca o sa reusiti ca alatuir de marele Bethoven, sa creati o gramada de piese muzicale, insa pentru asta, va trebui saf iti siguri ca puteti sa apasati pe notele muzicale potrivite la momentul potrivit, astfel incat sa reusiti sa faceti acest lucru ascultand melodia lui Bethoven. Chiar daca nu o sa fie deloc usor, suntem siguri ca o sa va distrati de minune creand piese muzicale noi, care vor putea fi auzite doar aici pe site-ul nostru. Fiti siguri ca puteti sa terminati cat mai multe piese alaturi de Bethoven, astfel marele compozitor se va intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de diferite alte jocuri gratuite pe care sa le jucati impreuna cu prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bethoven 15 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bethoven, jocuri 2017 cu bethoven, jocuri distractive cu bethoven, jocuri muzicale cu bethoven, jocuri noi cu muzica ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 155 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bethoven 15, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bethoven 15!

Made by www.firstpixel.info