MOTOCICLETA IN TEMPLU - JOCURI CU MOTOCICLETE

MOTOCICLETA IN TEMPLU - JOCURI CU MOTOCICLETE

Cele mai populare JOCURI CU MOTOCICLETE

Descrierea jocului Motocicleta in Templu:
Bine v-am regasit dragi copii aici pe site-ul nostru, unde dragi copii astazi aveti ocazia sa va jucati un nou joc 3D numit Trial cu Motocicleta in Templu. Voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte in acest joc, astfel ca va trebui sa fiti siguri ca puteti sa va duceti cu motocicleta 3D prin interiorul templului, iar noi suntem convinsi ca o sa deveniti cei mai buni din acest joc. Nu o sa fie deloc usor insa dragi copii trebuie sa explorati acest templu cu motocicleta voastra 3D, insa va trebui sa fiti extrem de bine pregatiti deoarece va trebui sa fiti siguri ca nu faceti nici un fel de accident si ca nu intrati cu motocicleta 3D in ziduri sau sa va rasturnati, astfel incat sa reusiti sa terminati toate nivelele acestui joc de baieti cu motociclete, iar noi suntem convinsi ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri gratuite 3D o sa apara si care sa va placa la nebunie. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va cu sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Motocicleta in Templu acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d online, jocuri de baieti 3d, jocuri online 3d, jocuri pentru copii 3d, jocuri cu motociclete de baieti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1473 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motocicleta in Templu, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Motocicleta in Templu!

Made by www.firstpixel.info