DRACULAURA LA ORA DE ARTA - JOCURI CU MONSTER HIGH

DRACULAURA LA ORA DE ARTA - JOCURI CU MONSTER HIGH

Cele mai populare JOCURI CU MONSTER HIGH

Descrierea jocului Draculaura la Ora de Arta:
Frumoasa Draculaura se intoarce astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii ea incearca sa pregateasca foarte multe jocuri interesante si distractive din categoria de jocuri cu Monster High. In acest joc, voi o sa vedeti ca Draculaura intr-un curs de arta, unde va invita si pe voi. Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece prin intermediul acestui joc, o sa aveti ocazia sa creati cele mai interesante lucruri alaturi de Draculaura in micul sau curs de arta, iar pentru asta va trebui sa reusiti sa o imbracati pe Draculaura special pentru acest curs, dupa care sa reusiti sa gasiti accesorii cat mai interesante pe care sa le poarte. Odata cu vestimentatia lui Draculaura, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte terminand acest curs de arta avand unele dintre cele mai interesante accesorii si decoratii create de voi si Draculaura, care o sa fie extrem de fericita si extrem de entuziasmata sa va revada. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va cu mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Draculaura la Ora de Arta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu draculaura, jocuri cu monster high, jocuri 2017 cu monster high, jocuri pentru fete cu monster high, draculaura monster high,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 598 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Draculaura la Ora de Arta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Draculaura la Ora de Arta!

Made by www.firstpixel.info