POOP IT - JOCURI DE INDEMANARE

POOP IT - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Poop It:
Poop It este cel mai nou joc online de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, un joc special adus pentru voi din categoria de jocuri de Indemanare, in care va trebui sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Trebuie sa fiti insa foarte rapizi si agili in acest joc, deoarece dragi copii o sa trebuiasca sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa acumulati puncte. In acest joc Poop It, voi va trebui sa apasati cu mouse-ul pe rahateii din joc, astfel incat sa ii spargeti sau sa ii faceti de aceeasi culoare. In momentul in care vor avea culori diferite, voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca puteti sa ii faceti de aceeasi culoare pentru a avea mai mult timp la dispozitie si pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune in acest joc, in care dragi copii o sa va puteti juca alaturi de prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Poop It acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri poop it, online poop it, jocuri de indemanare, jocuri 2017 de indemanare, poop it games ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 324 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Poop It, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Poop It!

Made by www.firstpixel.info