BEBELUSA ELSA OPERATIE LA MANA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

BEBELUSA ELSA OPERATIE LA MANA - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Bebelusa Elsa Operatie la Mana:
Bebelusa Elsa are mare nevoie de ajutorul unui medic astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, astfel ca va invitam intr-un numar cat mai mare sa va distrati de minune alaturi de Elsa. Acesta este un joc cu Regatul de Gheata, in care o sa vedeti ca Elsa este doar un bebelus si are nevoie de un medic, deoarece ea si-a rupt mana in timp ce se juca cu Anna, iar astazi voi trebuie sa fiti doctorii sai si sa faceti o operatie extrem de delicata si de interesanta. Voi o sa aveti la dispozitia voastra foarte multe instrumente speciale de doctori pe care sa le folositi, astfel incat operatia la mana bebelusei Elsa sa fie completa si sa fie un succes, iar noi suntem siguri ca ea o sa se simta foarte bine curand, lucru care o sa o faca sa se intoarca alaturi de foarte multe jocuri online cu Regatul de Gheata. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Elsa Operatie la Mana acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu regatul de gheata online, jocuri de fete cu regatul de gheata, jocuri cu bebelusa elsa, jocuri cu elsa operatii, jocuri cu operatii online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 657 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Elsa Operatie la Mana, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Elsa Operatie la Mana!

Made by www.firstpixel.info