HIPOPOTAMUL LA DENTIST - JOCURI CU ANIMALE

HIPOPOTAMUL LA DENTIST - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Hipopotamul la Dentist:
Avem o gramada de jocuri cu animale prezente aici pe site-ul nostru, iar stazi, am adus pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Animale, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte. Acest joc este unul cu doctori dentisti, in care va trebui sa fiti siguri ca puteti sa ajutati o fata hipopotam sa se simta cat mai bine. Aceasta nu are foarte multi dinti in gura, insa si acestia pe care ii are sunt dinti stricati si care o fac sa o doara foarte tare. Acest lucru nu o sa fie deloc usor, deoarece trebuie sa fiti primii dentisti pentru hipopotami de pe site-ul nostu. O sa vedeti ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acest joc nu este deloc usor si trebuie sa fiti siguri ca puteti sa o ajutati sa aiba un zambet frumos si sanatos, iar noi suntem siguri ca foarte multe alte animale vor reveni pentru ca voi sa fiti doctori dentisti din nou. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hipopotamul la Dentist acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale, jocuri 2017 cu animale, jocuri pentru copii cu animale, jocuri gratis cu animale, jocuri cu animale cu dentisti, jocuri cu hippo dentist care ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 322 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hipopotamul la Dentist, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hipopotamul la Dentist!

Made by www.firstpixel.info