MASHA COLECTEAZA FLUTURII - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA COLECTEAZA FLUTURII - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha Colecteaza Fluturii:
Masha si Ursul revin aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii ne dorim sa va distrati de minune de fiecare data cand va intoarceti, astfel ca astazi am pregatit pentru voi un nou joc online din categoria de jocuri cu Masha si Ursul. In acest joc, voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Masha, care isi doreste sa colecteze cat mai multi fluturasi colorati. Acesta este un joc cu Masha si Ursul Pacman, in care trebuie sa fiti siguri ca puteti sa acumulati cat mai multe puncte, astfel incat sa vedeti cum puteti sa terminati cu bine acest joc gratuit. Voi va trebui sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe Masha sa treaca cu bine peste toate obstacolele din acest joc Pacman, iar noi suntem siguri ca o sa vedeti cum punctele voastre vor fi cele mai mari. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha Colecteaza Fluturii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masha si ursul, jocuri 2017 cu masha si ursul, jocuri distractive cu masha si ursul, jocuri pacman cu masha si ursul ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 622 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha Colecteaza Fluturii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha Colecteaza Fluturii!

Made by www.firstpixel.info